Hans:

Nu Paul inmiddels een nieuwe weg is ingeslagen met zijn praktijk, ik ken hem al een aantal jaren en heb hem daarin zien groeien, vroeg hij mij of ik een traject bij hem wilde aangaan. Natuurlijk zag hij dat hij mij kon helpen en ik was wel nieuwsgierig wat dat traject mij zou kunnen brengen. Heel open zijn we het diepe in gedoken en zijn we uiteindelijk uitgekomen bij de essentie, waarin hij mij op het juiste spoor heeft kunnen zetten waarvan ik was afgedwaald. Ik ben blij dat Paul mij sturing heeft kunnen geven daarin zodat ik de grip op het waardevolle in mijn leven weer terug heb gevonden en ben hem dankbaar daarvoor. Ik kan iedereen aanraden hetzelfde te doen voordat je te ver afdwaalt van je diepste wensen, die je leven veel waardevoller maken en zodat je tevreden kunt terugkijken daarop. Ik zie het als een wake-up call of een onderhoudsbeurt voor je eigen welzijn waar ik geen spijt van ga hebben.

1 gedachte over “Hans:”

Plaats een reactie